П`ятниця
29.03.2024
14:12
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Світильнянський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [54]
Патріотичне виховання [1]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 18 » Районний виховний захід до Дня писемності та мови
12:56
Районний виховний захід до Дня писемності та мови
15 листопада 2013 року у Світильнянському НВК проводився районний семінар до Дня писемності та мови, підготований вчителем української мови та літератури Костяною Лесею Михайлівною та керівником шкільних гуртків "Літературна студія" і "Журналістика" Сіденко Василиною Василівною. У святковому затишному залі зібралася вся шкільна родина, батьки та вчителі Бобрицької, Требухівської і Гоголівської (І-ІІ ступенів) шкіл. Почесним гостем була представник РМК Герасименко Світлана Миколаївна.
Цікавою і незабутньою як для молодших школярів, так і для дорослих стала зустріч із сучасним письменником Сергієм Пантюком.

Сергій Пантюк (презентація)

Сергій Пантюк - автор восьми книг і численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці (тексти перекладалися сімома мовами). Зокрема, автор збірок віршів «Таїнство причастя», «Тінь Аріяни», «Храм характерників», «Босяцький калфа» та роману «Сім днів і вузол смерті». Лауреат міжнародного літературного конкурсу «Гранослов», Всеукраїнського мистецького фестивалю «Лір». Дипломант Всеукраїнського конкурсу малої прози «Що записано в книгу життя». Член та секретар Національної спілки письменників України.
Наш гість не тільки презентував свою книжку "Неслухняники", а й повернув усіх присутніх у світ дитинства. Крім того, пан Сергій привіз із собою цікаві книжки і подарунки для шкільної бібліотеки та вчителів.
А члени літературної студії, яку очолює Василина Василівна, подарували присутнім чаруючу літературно-музичну композицію "Порухи душі".
Наприкінці свята гості нашої школи отримали в подарунок шкільну газету "Пером світильнянського журналіста" і сувеніри з бісера, виготовлені руками учнів та вчителів.

P.S. Чудовим і несподіваним подарунком від Сергія Пантюка стала презентація першої збірки віршів Василини Василівни.














Категорія: Новини | Переглядів: 770 | Додав: ЗОШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples