Четвер
28.03.2024
13:18
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Світильнянський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [54]
Патріотичне виховання [1]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Лютий » 27 » «Як світильнянці гостей приймали, або На роботу, як на свято»
09:01
«Як світильнянці гостей приймали, або На роботу, як на свято»
      Зима багата на різноманітні свята. Тому цю пору по праву вважають найцікавішою для відвідування шкіл учнями і вчителями. Тут тобі і Святий Миколай з Дідусем Морозом з подарунками завітають, і вечорниці на Андрія порадують гаданнями та співами, і всі новорічні свята з чарівними дивами та несподіванками, і ще багато і багато чого не менш цікавого і захоплюючого. Але одним із найулюбленіших стало закордонне свято усіх закоханих – День Святого Валентина. Ось чому, натхненні святковим настроєм, працівники Світильнянського НВК і вирішили провести районний семінар-практикум вчителів англійської мови наприкінці лютого, і цим самим яскраво завершити цикл зимових, але дуже теплих свят.
      Отож, прекрасного сонячного ранку 20 лютого колектив Світильнянського НВК на чолі з директором Решотко Т.М. вже гостинно приймав запрошених методистів відділу освіти Броварської РДА та вчителів-предметників з усього району. Цей семінар став справжньою подією не тільки для його учасників, але і для усіх працівників і учнів закладу! Адже, попри те, що ми налічуємо тільки 112 вихованців (включаючи дитячий садок!), все-таки маємо що і кого показати! З гордістю можу сказати, що у підготовці до проведення були залучені ВСІ!

      Темою семінару було «Навчання монологічного мовлення на уроках іноземної мови», метою - підвищення якості шкільної мовної освіти. Своїм досвідом ділилися молоді вчителі: Мальковець Ж.О. (урок у 7 класі «Відомі спортсмени»), Сіденко В.В. (урок у 1 класі «Подорож ведмежатка»), Топіха Я.М. На обговоренні учасники семінару відзначили творчий підхід та професійну роботу на уроках учителів та їхніх вихованців. Наприкінці семінару до уваги освітян був представлений виховний захід «Англійська мова – мова кохання», підготовлений разом із заступником з виховної роботи Сіденко Т.В. Усіх присутніх приємно вразили акторські здібності учнів, режисерська робота вчителів, оригінальне оформлення зали та найнеочікуваніші декорації і реквізити (що казати, якщо навіть янголи-ведучі сиділи на хмарах…). 
      Надзвичайно приємно, що досвідчені Сорока В.П., методист РМК, та Дудар А.В., голова РМО вчителів іноземної мови, оцінили по достоїнству організаторську роботу вчителів і творчі здібності вихованців Світильнянського НВК. І в свою чергу хочу подякувати всім активним учасникам: педагогічному та учнівському колективу, батькам і головному спонсору – голові Світильнянської сільської ради Кругляку О.В.


Василина Сіденко,
вчитель англійської мови
Світильнянського НВК
Переглядів: 633 | Додав: Umnik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples