Субота
27.04.2024
01:01
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Світильнянський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [54]
Патріотичне виховання [1]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 14 » В'ЯЗАТИ ВУЗЛИ—ЦЕ ВАМ НЕ БАНТИКИ ВПЛІТАТИ!!!
22:58
В'ЯЗАТИ ВУЗЛИ—ЦЕ ВАМ НЕ БАНТИКИ ВПЛІТАТИ!!!
   3.12.11 відбулися змагання, присвячені кубку пішохідного туризму у закритих приміщеннях. Активну участь взяли Кукса В., Олійник І., Корнієвський К., Ковальчук І. та отаман нашої команди Богуш О. І. Ці змагання видалися нелегкими для нас.
   Випробування складалися з трьох етапів.

   І етап - особиста дистанція з перешкодами, яку ми пройшли досить таки вдало. Навіть Олег Іванович вирішив не відставати від своїх учнів, показати нам майстер-клас на смузі перешкод (ну ми й насміялись!).

   ІІ етап – в`язання туристичних вузлів, які ми остаточно навчились в`язати вже на самих змаганнях: вісімку, булінь, академічний, прямий. Але всеодно при в`язанні були деякі помилки. Як тільки не вчили Кирила в`язати вузли, він все-одно вивчив найпростіший і в`язав його на чотирьох різних мотузках, які були призначені для інших вузлів (вісімки йому, напевно, ну дуже сподобались!).

   ІІІ етап був для нас найзагадковішим - командна дистанція! Коли розказали і показали як її потрібно проходити – ми були шоковані! Такого ще ні разу не робили. Тому хотіли відмовитися від ІІІ етапу, але до нас підійшов «лисий дядько» (затійник того всього) і сказав нам лізти, що ми будем просто тренуватися, а не змагатися. Ну що ж, вирішили все-таки спробувати! Але все виявилося не так, як нам розказували. Хоч зверху і було дуже страшно, прое ми трималися гідно і не показували своїх переживань. Нам розказали, що і як і ми вправно, а, головне, швидко це робили (аби поскоріше злісти!). Остання перешкода - лізти по мотузці у горизонтальному положені на висоті близько 5 метрів! Це мені найбільше сподобалось. Хлопцям довелося самим залізати на ту мотузку, а мене суддя (якому 18 років) просто взяв і зачепив карабіном до мотузки і сказав: «Удачі! Повзи!». Спочатку це все здавалося забавою, аж поки мені не сказали страхувати Ігоря! Це було… важко! Ігор спускався по одному кінці мотузки, а я тримала інший кінець на висоті, щоб він не впав. Моя рука застрягла у «вісімці», але все обійшлося вдало. Спустившись вниз, всі відразу познімали системи, щоб раптово нас знову кудись не відіслали ;)
   У змаганні наша команда виборола ІV місце серед 14 команд! Я гадаю, що це добрий результат, адже наш НВК побував на таких змаганнях вперше. Їдучи ввечері додому, всі туристи були втомлені, хоча і ще на тих емоціях, на тому адреналіні, який супроводжував нас впродовж всього дня!!!
Бачила усіх з висоти 5м
 Ірина

Ковальчук
Переглядів: 1572 | Додав: ЗОШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples